Welcome to Our Website

Zažijte zabijačku jinak


Spousta lidí si zabijačky pamatuje dodnes. Prase se zabíjelo hlavně v zimě, kdy se maso nekazilo, a kdy bylo potřeba udělat zásoby masa a masných produktů na zimu. Vykrmené prase se zabíjelo časně ráno, a většinou se musela zapojit celá rodina. Někde měli v rodině řezníka, takže to nebyl problém, jinde bylo potřeba domluvit, aby přišel a prase zabil a pomohl naporcovat. Je to fyzicky náročná práce, takže se muselo zapojit co nejvíce lidí, aby bylo brzy hotovo.

tlačenka řezník

Zažijte ji i dnes
Nikdy jste zabijačku nezažili? Chcete ji zažít se vším všudy? Chcete vědět jaké to je, když se podílíte na přípravě jelítek? Chcete si pochutnat na čerstvých jitrnicích? U nás to můžete zažít. Jsme penzion, který nabízí mnohem víc než ubytování. U nás můžete zažít třeba i zabijačku, stačí si ji objednat. Nejspíš budete chtít jaká je zabijačka na objednávku – cena. Počítá se 4-6 tisíc za osobu. Zabijačku nabízíme na klíč a součástí je pochopitelně ubytování v našem moderním penzionu, kde najdete několik plně vybavených apartmánů. Zabijačka probíhá tak jako kdybyste ji pořádali u sebe doma.

penzion ubytování

Budete součástí celého procesu, jen s tím rozdílem, že budete mít k dispozici občerstvení, a to nejen jídlo, ale i něco ostřejšího na zahřátí. Akce totiž probíhá venku a už nebývá teplo, tak je potřeba se zahřát zevnitř. Každý dostane balíček výslužky, takže nikdo o nic nepřijde. Je to zážitek pro všechny, protože nejde jen o zpracování masa a dalších produktů, ale jde o to, že budete spolu u něčeho nového. Akce trvá tři dny a večer si užijete při posezení, kdy si dáte to, co jste si během dne sami vyrobili. A abyste měli večer ještě příjemnější, bude vám k tomu hrát kapela. O zabijačky v našem podání je velký zájem, protože je to skvělá akce pro rodiny a přátele, kteří chtějí oprášit staré dobré časy a zavzpomínat na prarodiče, se kterými se jako děti zabijaček účastnili.