Welcome to Our Website

Ztratili jste člena rodiny?


Každý už se nejspíš ocitl v situaci, kdy ztratil milovaného člověka. Člověk nikdy neví, kdy bude muset řešit odchod někoho blízkého a k tomu ještě spoustu dalších úředních záležitosti. Ani v této těžké chvíli bohužel úřady nepočkají, a vy tak kromě pohřbu musíte řešit ještě odhlášení inkasa, musíte úmrtí nahlásit v bance a zkrátka všude kde je to nutné. Nejhorší bývá zařizování pohřbu, protože spousta lidí s tím nemá absolutně žádné zkušenosti a vůbec neví co a kde objednat. Ne každý má to štěstí, že má okolo sebe milující rodinu, o kterou se může opřít. Jsou lidé, kterým například rodina vymřela oni zůstali sami na celém světě.

stěhování sedačky

Když zemře člověk, který žije sám a nemá příbuzné, většinou musí pohřeb vypravit obec ve které dotyčný zemřel. Potom se v rámci pozůstalostního řízení hledají vzdálení příbuzní, a pokud se nikdo nenajde, musí i tak dojít k vyklizení bývalého bydliště. Do takového úklidu se nejspíš nikdo nehrne. V případě že zemřel někdo, kdo už byl málo pohyblivý, může se v bytě nacházet i poměrně velký nepořádek. Pokud dotyčný neměl ani žádný velký majetek, je celkem jedno, jestli všechny věci z bytu skončí automaticky v kontejneru před budovou.

prodaná nemovitost

Vyklízení pozůstalosti v Praze kvalitni-stehovani.cz prostřednictvím firmy využívají nejen úřady, které musí zajistit vyklízení nemovitosti po zemřelém bez příbuzných, ale stále více tuto službu využívají pozůstalí, kteří zkrátka nemají sílu na to, aby tuto práci udělali sami. Vyklidit nemovitost po zemřelém není jednoduché hlavně z emočního hlediska, a právě proto se pozůstalí obrací na firmy které se vyklízením zabývají. Pokud si budete chtít odnést něco na památku, je vždycky lepší byt projít ještě předtím, než se pustíme do práce. Měli byste si posbírat potřebné dokumenty, aby nedošlo k jejich vyhození. Prostory kompletně vyklidíme tak jak budete potřebovat a případně s vámi vyprovodíme zemřelého z bytu na druhou stranu.