Welcome to Our Website

Jak rozšířit zájem o potisk triček na veřejnosti


Reklamní trička s potiskem se dnes prodávají na mnoha místech a koupíte je i v internetových obchodech. Potisk se tu většinou zaměřuje na propagaci značek jednotlivých výrobců textilu, anebo na rádoby vtipné potisky, s tématy piva, sexu, drahých aut nebo různých destruktivních činností. Lidé už ale ztrácí zájem o tyto hloupé a trapné potisky, není divu, protože už je nebaví stále stejná témata, navíc mnohdy otravná či nedostupná. Přesto může potisk opět v očích veřejnosti stoupnout v ceně, chce to jen vlastní tvůrčí nápad, který bude ostatní přinejmenším inspirovat.

červené tričko

Vodácká výprava – plánujete vodáckou výpravu a ohlížíte se po nějakém vhodném zdroji recese v podobě potištěných triček? Pak počítejte s tím, že narazíte většinou pouze na samé kotvy, pádla, kormidla nebo delfíny. Vytvořte si trička s potiskem vlastní a umístěte na jejich lícovou stranu svůj originální nápad, třeba vtipný citát, karikaturu či kresbu, a vůbec to nemusí být s vodáckým tématem.

reklamní trička

Horská turistika – velmi podobně by se to mohlo odvíjet na vysokohorské turistice, trička s potiskem tu zpravidla nikdo nepřehlédne a bude-li váš nápad potisku vtipný a poutavý, zaujme pozornost a někdo možná váš nápad zatouží zopakovat.

Svatební oslava – obdarovat novomanžele svatebními dary je běžné, ale obdarovat svatebčany vhodnými předměty, které poslouží jako vzpomínka na svatební den, to už tolik obvyklé není. Můžete to provést právě ve formě triček s potiskem a rozdáte je pozvaným hostům přímo na oslavě, takže si je mohou i obléknout.

Spolužáci – rozlučte se se spolužáky ze střední školy důstojně nejen na maturitním večírku, ale věnujte každému z nich něco na památku. Trička s potiskem se jmény všech spolužáků a vašich nejoblíbenějších kantorů jsou pro tento účel přinejmenším vhodná. A možná, že si někteří tričko ponechají a obléknou i po dvaceti letech na abiturientském srazu.