Welcome to Our Website

Nižší náklady na provoz vás potěší


Elektřina zdražila o desítky až stovky procent v závislosti na tom, u jakého dodavatele máte smlouvu a jak ji máte nastavenou. Někteří lidé zažili opravdu velký šok, když jim přišel nový rozpis záloh, který jim určoval nové zálohy vyšší o desítky procent. Nejhůře na tom byli majitelé novostaveb, kteří mají na elektřinu nejen běžné spotřebiče, ale i kamerový systém nebo chytrou domácnost a další moderní technické vychytávky.

dům bungalov

Mnoho lidí začalo elektřinou opravdu hodně šetřit, aby nemuseli platit tak vysoké sumy. Někdy ale nepomohlo ani to, a tak si část lidí nechala na dům nainstalovat solární panely, pomocí kterých si vyrobí vlastní elektřinu. A díky tomu budou mít menší odběr ze sítě a tudíž budou platit méně. Je to jednoduché a efektivní řešení, které je navíc možné pořídit s dotacemi.

V dnešní době někteří lidé řeší jaký dům si postavit, pokud konečně našli ideální pozemek a mají stavební povolení. Ideální je se obrátit například na nás, protože stavíme moderní nízkoenergetické domy enerdomy podle vlastních typových projektů. Připravili jsme moderní a velice žádané bungalovy, kterých se staví tisíce ročně. I vy můžete mít svůj bungalov plný moderních vychytávek, jako jsou právě solární panely a tepelné čerpadlo. Díky nim dokážete ušetřit spoustu peněz za vytápění, klimatizaci https://homebydleni.cz/bydleni/spotrebice/jak-vybrat-nejvhodnejsi-klimatizaci-do-domu-a-bytu/ i za elektřinu.

solární panely

Nechte si postavit dům na klíč
Naše domy stavíme na klíč, což znamená, že si vyberete projekt a my se můžeme pustit do práce. A to i v případě, že nemáte stavební povolení – my ho pro vás můžeme zajistit. Svým klientům se snažíme nabídnout co nejlepší služby, mezi které patří i vyřízení povolení, bez kterého není možné stavbu zahájit – tedy pokud nechcete riskovat tučnou pokutu ze strany stavebního úřadu. Stavte s námi, můžete bydlet ještě tento rok, pokud se rozhodnete rychle. Uděláme pro vás maximum.